Producten

Académie Scientifique de Beauté

Bloss Schoonheidsinstituut werkt met producten van Académie Scientifique de Beauté, in 1890 te Parijs opgericht als familiebedrijf, momenteel een multinational met vestigingen in 67 landen. Vanaf het allereerste begin staat kwaliteit van de – voor 100% Franse productie - hoog in het vaandel.

Experts op het gebied van de huid deden na jaren wetenschappelijk onderzoek een opzienbarende ontdekking: collageen verbetert de structuur van de huid. Als eerste gebruikte Académie in 1936 dit doeltreffende ingrediënt in haar gezichtsverzorgingslijn. Dit is slechts één van de voorbeelden van de vooruitstrevendheid van het bedrijf in een niet aflatende ambitie een lijn te creëren die voor elk huidtype een passende behandeling biedt met een wetenschappelijk bewezen effectiviteit. Académie staat garant voor hoog geconcentreerde, hypoallergene producten met grotendeels natuurlijke ingrediënten. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest.

Bij Bloss Schoonheidsinstituut kunt u kiezen voor een standaard gezichtsbehandeling maar daarnaast bestaat de mogelijkheid van een Luxe Expertbehandeling. Deze behandeling is volledig gericht op huidverbetering en afgestemd op de specifieke behoefte van uw huid.

Sinds een aantal jaar heeft Académie Scientifique de Beauté een dermo-cosmetische lijn: Derm Acte. Deze lijn - een combinatie van dermatologie en cosmetologie - biedt samen met een regelmatig salonbezoek oplossingen voor tal van huidproblemen. Elk product bevat een krachtig werkend, op medische basis gestoeld ingrediënt (hyaluronzuur, collageen, glycolzuur, salicylzuur). Een perfect alternatief voor mensen die geen cosmetische ingreep willen ondergaan.

Chen Yu Glamour

Chen Yu Glamour is een luxe cosmetica merk van hoge kwaliteit op basis van natuurlijke ingrediënten.
In de salon staat een prachtige display waar u uitgebreid alle make-up uit kunt proberen. Met de oneindige mogelijkheden met de producten in deze display, is voor iedere klant een make-up op maat te creëren.

Heeft u een feestje, gaat u trouwen of wilt u advies over het aanbrengen van uw dagelijkse make-up? Maak dan een afspraak bij Bloss Schoonheidsinstituut!

De make-up van Chen Yu leent zich ook uitstekend om cadeau te doen. In een mooie verpakking is het een leuk presentje om weg te geven maar nog leuker om te krijgen.