Permanente make-up

Veel vrouwen hebben moeite met het aanbrengen van make-up of dragen een bril wat het aanbrengen van make-up lastig maakt. Met permanente make-up kan dit probleem worden opgelost!

Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke hairstrokes, een stralende oogopslag en vollere lippen zijn nú binnen handbereik met permanente make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een perfect, stralend en langdurig resultaat.

Bij ons zeker van professionaliteit en kwaliteit

PostMijn naam is Eva Vink en ik volg wereldwijd op het hoogste niveau Masterclasses. Deze uitmuntende vakkennis samen met intelligente apparatuur en hoogwaardige pigmenten verzekert u van langdurige perfecte permanente make-up.

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is een pigmentatiemethode voor een langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of liplijn aangebracht wordt. Permanente make-up is ideaal tijdens sporten, zwemmen, vakantie, wandelen in weer en wind, bij het ’s morgens opstaan en tijdens een mooi, romantisch concert. Uw permanente make-up blijft stevig op zijn plaats en u hebt altijd een verzorgde uitstraling. U bespaart veel tijd doordat u ’s morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.

Permanente make-up voor iedereen?
U bent nooit te oud voor het aan laten brengen van Permanente make-up. Tevens bent u met Permanente make-up altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk.

Data dat Eva Vink aanwezig is bij Bloss schoonheidsinstituut:
- vrijdag 25 januari
- vrijdag 8 maart
- vrijdag 12 april
- vrijdag 24 mei

Veel gestelde vragen

Voor wie is permanente make-up geschikt?
Permanente make-up is voor bijna iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen die allergisch zijn voor reguliere cosmetica of die moeite hebben om zelf een mooie en strakke lijn te trekken. Voor mensen die altijd haast hebben of veel sporten. Of als u kiest voor het gemak en de zekerheid dat u er altijd verzorgd uitziet.

Hoe lang blijft permanente make-up aanwezig?
Over het algemeen blijft permanente make-up 3 tot 8 jaar zichtbaar. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd, maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing, invloed van UV-licht, zuurgraad van de huid en uw afweersysteem. In de meeste gevallen blijft permanente make-up jarenlang goed zichtbaar.

Doet de behandeling pijn?
Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren en proberen we altijd dat u de behandeling zo pijnloos mogelijk ervaart.

Hoe lang duurt een behandeling?
De gehele behandeling bestaat uit het voorgesprek waarin jouw wensen besproken worden, het voortekenen, de kleurkeuze, de pigmentatie en de nazorg en duurt ongeveer 2 uur.

Kan ik zelf de kleur uitzoeken?
In het voorgesprek mag u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van deze informatie zal Eva voor uw huidtype de juiste kleur samenstellen.

Kan bij permanente make-up ook gewone make-up aangebracht worden?
Ja zeker. Permanente make-up dient om accenten aan te brengen en u bent geheel vrij om zelf extra make-up te gebruiken.

Zwelt de huid na de behandeling?
Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat en dit is na een paar uur of hooguit na een dag of 2 weer verdwenen. U kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van het gelaat die een behandeling hebben ondergaan zien er soms iets donkerder uit, maar u bent absoluut heel toonbaar!

Is het eindresultaat direct zichtbaar?
Nee, de eerste week zal de pigmentatie iets donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 40% af en na een periode van 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De nabehandeling mag niet eerder dan 6 weken plaatsvinden.

Hoe vaak mag ik terugkomen voor een behandeling?
Meestal, in normale gevallen, is één nabehandeling noodzakelijk en dit is ook in de prijs inbegrepen. Uw tevredenheid is de kroon op mijn werk.

Is permanente make-up veilig?
Ja. Eva werkt uitsluitend volgens zeer strenge GGD gekeurde hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.

Is er een speciale nazorg?
Om ervoor zorg te dragen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn, dient u de nazorginstructie goed op te volgen. Uiteraard wordt dit met u doorgenomen en krijgt u een nazorgsetje mee naar huis.

Enkele aspecten waar u rekening mee moet houden voor de behandeling;

Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen wordt de kleur (op gebieden waar dit kan) aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houd rekening met het feit dat vooral wenkbrauwen de eerste week zichtbaar donkerder kunnen zijn. Pas permanente make-up daarom niet toe vlak voor een feestje of een belangrijke gebeurtenis.

Hygiëne: om hygiënische redenen mag u gedurende 8 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.
UV-licht: zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. Gedurende 8 dagen mag u geen gebruik maken van de zonnebank en ook hierbij geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.

De eerste dagen na de behandeling: direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze verdwijnt echter weer na enkele uren of maximaal 2 dagen. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens korstjes ontstaan. U mag ze niet zelf verwijderen, maar ze moeten vanzelf loslaten.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.